•Parade’s End in Vorselaar•Rookmelders te koop•Sluitingsdagen•Boekenbeurs•Sportnieuws•Vacatures Gemeente

Parade’s End in Vorselaar
‘Parade’s End’ is een prestigieus en grootschalig BBC-oorlogsdrama over de Tweede Wereldoorlog. Het is een coproductie van HBO, bekend van onder meer ‘Band of Brothers’ en ‘The Sopranos’, BBC en VRT. In het najaar 2012 wordt de reeks op het VRT-scherm verwacht.
 
Gemeente Vorselaar heeft de eer om de filmcrew te mogen ontvangen. Op 3 en 4 november zal u veel activiteit opmerken in De Dreef. Dan worden daar enkele scènes opgenomen. Er is met de productie van Parade’s End afgesproken dat De Dreef toegankelijk blijft voor wandelaars en fietsers.
 
 
Rookmelders te koop
Op het gemeentehuis zijn er nog steeds rookmelders te koop. De gemeente werkt daarvoor samen met de provincie Antwerpen. Aan het loket zijn rookmelders te koop voor de (voordelige) prijs van € 19,95. Maak een verstandige keuze en haal een rookmelder in huis.
 
 
Sluitingsdagen
Op maandag 31 oktober zijn het gemeentehuis, de werkhal, de bib en Kinderclub De Regenboog gesloten. Op dinsdag 1 november zijn het gemeentehuis en alle gemeentediensten gesloten.
 
Ook op vrijdag 11 november zijn het gemeentehuis en alle gemeentediensten gesloten. Op zaterdag 12 november zijn het containerpark en de bib gesloten.
 
De andere dagen staan wij graag tot uw dienst.
 
 
Boekenbeurs
Donderdagavond 3 november om 16u vertrekken we aan de parking naast de bib naar de boekenbeurs in Antwerpen. Om 20u vertrekken we vanuit de boekenbeurs huiswaarts naar Vorselaar.
In de bus is er plaats voor 50 personen. Zowel het busvervoer als de boekenbeurstoegang zijn gratis. Dit aanbod geldt alleen voor inwoners van Vorselaar. Interesse om mee te gaan? Neem dan zo vlug mogelijk contact op met de bib.
 
 
Sportnieuws
Sportdienst Vorselaar organiseert i.s.m. met Sportregio Kempen een interessante vorming op 14 november. Al wie interesse heeft, mag deze vorming volgen : Spelen en sporten met ADHD (Gemeentehuis Vorselaar, 19u tot 21u30) i.s.m. ZitStil, inschrijven tot maandag 7 november
 
Sportdienst Vorselaar organiseert i.s.m. Bibliotheek Vorslaar een workshop Capoeira. Capoeira is onstaan als een slavendans: een mix tussen dansend vechten en vechtend dansen. U kan lessen volgen of demonstraties bekijken van Mestre Mico Louruz, afkomstig uit Brazilië. De workshop vindt plaats op 17 november vanaf 20u in sportcentrum ‘De Dreef’. De workshop kadert in het project ‘Europalia Brazilië’ met steun van provincie Antwerpen.
 
 
Vacatures Gemeente
Er zijn interessante vacatures opengesteld bij het gemeentebestuur. Solliciteer voor 27 november.
 
- Communicatieambtenaar  m/v, sterk in redactie/lay out, 30/38 - niveau B, vervangingscontract: 9 maanden
 
- Administratief assistent(e) grondgebonden zaken m/v, ervaring in Autocad, Arcview of GIS, 38/38 - niveau D, onbepaalde duur
 
- Begeleid(st)er voor Kinderclub De Regenboog m/v, 19/38 - niveau D, onbepaalde duur
 
Ook de vacantverklaringen in de scholengroep van de gemeenteschool kan u op onze website terugvinden.